Sobre nosaltres

Benvinguts a Auto Sáenz, S.L., el concessionari oficial Volvo més antic d'Espanya.

Más de 60 anys d'experiència en el sector de l'automòbil avalen la trajectòria d'una casa que, sense perdre el seu caràcter d'empresa familiar, ha fet de la innovació, la vocació de servei i el compromís els seus principals senyals d'identitat.

Fundada a Barcelona va aconseguir al 1964 la representació de Volvo per a Espanya, convertint-se així en el primer concessionari oficial de la marca sueca al nostre país. Els nombrosos premis atorgats des de llavors per Volvo a l'empresa constituïxen una excel·lent targeta de presentació per a Auto Sáenz, S.L.. La millor, no obstant això, és haver obtingut durant tots aquests anys la confiança dels nostres clients.

Conegui’ns

Auto Sáenz Berlín C/ Berlín, 63-65 · 08029 Barcelona

Auto Sáenz Sant Cugat Crtra. de Rubí, 76 · 08173 Sant Cugat del Vallès(Barcelona)

Actualitat

Volvo incorpora este año el sistema VDS en todos sus chasis Volvo incorpora este año el sistema VDS en todos sus chasis

La compañía Volvo Buses ha decidido incorporar el sistema VDS (Volvo Dynamic Steering o Dirección Dinámica Volvo) en toda su gama de chasis a lo largo del presente año.

veure més

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer estadístiques del comportament dels usuaris en aquest lloc web i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre cookies aquí ×